Wednesday 7 May 2014

Kartulisalat särtsaka karulauguga

Nädalavahetusel tuli nii suur kartulisalati isu peale, et panin kohe asjad keema ja tegin ära :D Ja see, mis välja tuli oli lihtsalt super! :P

Vaja läheb:
Kartulat, porgandit (või bataati), rohelisi herneid, värsket kurki, värsket hapendatud soolakurki, veidike tilli ja murulauku, karulauku, himaalaja soola, Bon Soya salatikastet (taimne majonees), maitseks ka veidi Bon Soya maitsepärmi (sisaldab muuhulgas ka vajalikke b-vitamiine ja tsinki).

Keetsin kartulad, porgandid, herned ära. Mitte väga lögaks :) Tükeldasin kõik koostisosad ja maitserohelised. Karulauku panin ikka mehiselt, et oleks maitse tunda :) Segasin kõik kausis kokku ja lisasin himaalaja soola ja veidike Bon Soya salatikastet.

See tundus tol hetkel lihtsalt parim asi maailmas! :D

Eile tegin uuesti salatit ja kasutasin porgandi asemel bataati, sobis ka väga hästi. Tomatit katsetasin ka, aga muutus liiga vesiseks, enam ei kasuta. Esimene kord tuli ikka parem :)

2 comments:

  1. Kust seda bonsoja salwtikastet saab osta? Pårnu ja ka tallinnas?

    ReplyDelete
  2. Tallinnast olen ostnud seda Prismadest ja Solarise toidupoest. Olen kuulnud, et ka Konsumites pidavat olema. Pärnu kohta kahjuks ei tea öelda. Välja näeb ta selline http://bonsoya.ee/est/tooted/kastmed
    Maitsepärmi ja muude heade soja toodete kohta leiab ka infot samalt Bon Soya lehelt http://bonsoya.ee/ :)

    ReplyDelete