Tuesday 8 December 2015

Kodujuustupirukas pepperoni ja muskaatkõrvitsaga

Mõnusalt juustune pirukas, millel pole põhja. Pirukat on lihtne valmistada ja maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.

Vaja läheb:
100g võid
300g kodujuustu
4sl hapukoort  või kreeka jogurtit (10% list)
3 muna
1dl nisujahu
100g tükeldatud pepperonit
100g riivitud muskaatkõrvitsat
100g riivitud juustu
soola, sidrunipipart

Sulata või ja lisa sellele ülejäänud ained, jättes viimaseks riivjuustu (jäta pisut juustu ka pealepuistamiseks). Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. 
Puista kõrvalepandud juust peale. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-35 minutit või kuni pirukas on kuldne.


No comments:

Post a Comment